Naam  
Referentie  
gallery/blog_icon

Je hebt heel veel aan me verteld en daar heb ik ook heel veel aan. Ik doe er ook wat mee. We hebben veel gelachen, veel spelletjes gedaan en ook serieus gepraat. Ik vond het heel fijn met je.
(Teddie, 11 jaar).

Toen ik er de eerste keer naartoe ging, was het wel spannend. Ik dacht, wat heb ik daar te zoeken, maar het was best leuk en ik heb geleerd beter met andere kinderen om te gaan en om minder snel boos te worden. Je merkt zelf ook wel dat het beter gaat met je gedrag. (Danique, 10 jaar)

Hallo, ik ben Kiki en ik ben negen jaar. Ik vond de eerste keer best spannend, want ik kende niemand die dit deed. Maar ik heb veel bij Rilana geleerd. Vroeger was ik bazig, onaardig en ontevreden maar nu ben ik behulpzaam, vriendelijk, aardig en tevreden. Ik was soms ook onzeker, maar Rilana heeft ervoor gezorgd dat dat beter gaat. Het was super leuk wat we samen deden. We deden spelletjes en schilderden een mooi schilderij. Ik kon mijn gevoelens kwijt door erover te praten. Ik vond het echt tof. Ik raad dit iedereen aan!

Ik vond het iedere keer heel fijn om naar je toe te gaan. We deden leuke dingen en ik leerde er heel veel van. Mijn ouders konden goed zien dat mijn zelfvertrouwen groeide en dat hoor ik ook van anderen om mij heen. Ik praat nu meer en duidelijker en kan ook beter mijn gevoelens onder woorden brengen. Aan het einde van het traject gaf ik mezelf een 8. Gelukkig mag ik altijd terugkomen als ik vragen heb of een probleem waar jij me mee kan helpen. (Arianna, 7 jaar)

Wij zijn erg blij met Rilana als coach voor onze dochter. Onze dochter was onzeker over zichzelf en cijferde zichzelf vaak weg. Nu heeft ze geleerd dat ze zichzelf mag zijn en hoe ze sterker in haar schoenen kan staan. Wij, als ouders voelden ons ook gesteund door Rilana en konden met vragen bij haar terecht wanneer nodig. Mooi om te zien hoe onze dochter zich op haar gemak voelde en hoe Rilana aanvoelde hoe onze dochter te coachen. Fijn om de groei bij onze dochter te zien. Bedankt! 

(Moeder van Esmée van 9 jaar)